Åpne din egen bar eller nattklubb

Det kan være spennende å åpne sin egen bar eller nattklubb, det er mange som drømmer om dette og ser for seg at det å drive bar eller nattklubb skal være en lang fest. Det er en del praktiske ting som du bør ha på plass for at det skal bli slik.Det å drive en bar eller nattklubb kan ligne på å drive en restaurant eller annet spisested, men det finnes i tillegg noen andre aspekter ved å drive bar eller nattklubb som du må vurdere spesielt. Det handler om for eksempel salg av alkohol og sikkerhet for dine gjester.

Kundeopplevelse

Du lever av å levere en flott opplevelse til dine kunder og den begynner noen ganger allerede i døren. Hvis du planlegger å ta en liten inngangspris til nattklubben du driver, bør du gjøre betalingen så rask og effektiv som mulig, for eksempel med en salgsløsning fra leverandører som OPEN.Pass på at opplevelsen i døren er både trygg og samtidig respektfull og hyggelig. Som gjest vil du føle deg velkommen og satt pris på og samtidig være sikker på at nattklubben du kommer til er en trygg og sikker plass. Bruk gjerne et profesjonelt selskap for å passe på sikkerheten.

Skjenkebevilling og sikkerhet

Det er selvfølgelig helt ekstremt viktig med skjenkebevilling, som betyr tillatelse til å selge alkohol, for en bar eller nattklubb. Et spisested kan kanskje overleve en periode uten servering av alkohol, men for en bar er det kroken på døren. Pass på at du gjør alt riktig i forbindelse med søknad.Også underveis når du er i gang med driften av din bar eller nattklubb, må du passe på at sikkerheten til dine gjester, som for eksempel ansvarlig servering og gode rutiner ved brann er på plass. Det handler ikke bare om å etterleve regler, men i ytterste konsekvens om liv.